Mag ik mij aan u voorstellen?

Mijn naam is Debby Rozema. In 1999 ben ik mijn pedicurepraktijk begonnen op Regulus 13 in Katwijk.

Mijn pedicurepraktijk is modern ingericht en de apparatuur voldoet aan de laatste specificaties. De behandelruimte is gelegen op de begane grond en vrij makkelijk te bereiken.

Nadat ik mijn opleiding bij instituut Dangremond in Den Haag heb afgerond, ben ik lid geworden van ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures. Dit lidmaatschap staat garant voor kwaliteit en permanente vakgerichte bijscholing. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.provoet.nl.

De behandeling

Terwijl u geniet van een vers kopje Nespresso koffie of thee, ondergaat u in een rustige sfeer uw behandeling. Wilt u een kijkje nemen in mijn praktijk, bekijk dan de fotos op “De praktijk” Heeft u interesse in een behandeling? Kijk dan verder onder het kopje behandeling. Hier geef ik u een globaal beeld van de mogelijke behandelingen.

De prijs van een behandeling bedraagt in 2020 € 28,00. Voor de volledige tarievenlijst verwijs ik naar de pagina tarieven.

Betalingen kunnen contant of via een betaalverzoek worden gedaan. 

Wilt u meer weten over de mogelijke behandelingen of wilt u een afspraak maken, neemt u dan contact met mij op. Ik help u graag!

 

Op 16 maart 2020 is mijn praktijk op last van de overheid en het RIVM gesloten voor behandeling in verband met de uitbraak van het Coronavirus.

Ik kan nu echter melden dat mijn praktijk per 11 mei 2020 weer open is voor behandelingen. Helaas ben ik wel genoodzaakt om tijdelijk enkele maatregelen te treffen.

 

Hierbij een aantal regels die ik op moet volgen, opgesteld door het RIVM in samenwerking met ProVoet:

 

- Nieuw is dat u voortaan niet meer via de voordeur binnen komt, maar via de tuin. Aan de achterzijde heeft de praktijk een eigen ingang.

Tijdelijk kan ik u helaas geen koffie of thee aanbieden, en kunt u geen gebruik maken van het toilet.

- Ook wordt u verzocht om alleen te komen.

- Als u klachten heeft (verkoudheid, benauwdheid en/of koorts) dan kan ik u helaas niet behandelen. Ik reken op uw begrip bij deze maatregelen.

 

 

 Graag tot ziens in mijn praktijk.

 

Debby Rozema

 


 

provoet-logo

Adresgegevens

Debby Rozema
Regulus 13
2221 MS Katwijk

T: 071 403 42 16
M: 06 227 300 21
E: info@pedicurekatwijk.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 13:00 uur
Dinsdag 09:00 - 13:00 uur
Woensdag 09:00 - 13:00 uur
Donderdag 09:00 - 13:00 uur
Vrijdag 09:00 - 13:00 uur

Afspraak maken